×

Restaurant Drenthe

Restaurant Drenthe

De Gulle Boergondiër is een buffetrestaurant gelegen in Drouwenermond in Drenthe. Bij ons kunt u genieten van de authentieke boeren keuken in de vorm van een lopend buffet. Maar ook voor andere arrangementen kunt u bij ons terecht bijvoorbeeld een borrel of een brunch. Al onze arrangementen zijn te vinden op onze arrangementenpagina. 


Ons buffet

U kunt al vanaf twee personen aanschuiven bij ons uitgebreide buffet. Vooraf krijgt wordt u ontvangen met een schaal overheerlijke boeren lekkernijen waarna u een pannetje boerensoep geserveerd krijgt. Bij dit alles ook nog ovenvers boerenbrood en huisgemaakte kruidenboter. Het menu van het buffet is te vinden op onze buffetpagina.


Oer-Drents

Ons restaurant is volledig in stijl van een ouderwetse Drentse boerderij. Bij ons kunt u dus in de echte oer-Drentse sferen genieten van een bijpassend buffet. Schuif lekker aan in de stal of in onze kapschuur. 

Om de ambiance compleet te maken hebben we in ons variërende buffet veel Drentse boeren gerechten. Op authentieke wijze bereid en dat op klassiek boerenbond servies. Zo onderscheiden wij ons als klassiek Drents restaurant in Drenthe.
Wilt u nu alvast een kijkje nemen in ons restaurant? Doe de online tour hier!