×

Gezellig uit eten in Drenthe

Uit eten in Drenthe?

Op bourgondische wijze uit eten in Drenthe? Dan zit u bij De Gulle Boergondiër op de juiste plek. Onze lokale verkregen ingrediënten geven vorm aan een mooi authentiek boeren buffet. Bekijk hier ons volledige winterbuffet. Geniet van heerlijke gerechten en de gastvrijheid van de Gulle Boergondier. 

Met de familie uit eten in Drenthe

Ons buffet bestaat uit een brede selectie van gerechten, zoals onze heerlijke Drentse lekkernijen, maar we vergeten ook zeker niet andere traditionele hollandse gerechten. Dit biedt een ruim assortiment voor zowel klein, als oud. Samen met onze gastvrijheid en ongedwongen sfeer maakt dat ons geschikt voor het hele gezin. 


Voor de kinderen bieden wij onder andere diverse kinderhapjes. Denk aan de traditionele kindergerechten. Maar natuurlijk kunnen zij ook meegenieten van onze andere authentieke hollandse gerechten. 


Heeft u een allergie, zoals bijvoorbeeld gluten intolerantie? Geef dit aan bij uw reservering. Dan informeren wij u graag over welke gerechten geschikt zijn voor u. 

Groepen of een zakelijk uitje

Voor een groepen vanaf 20 personen hebben wij een aantal arrangementen ter beschikking. Een gezellige boerenborrel, een boerenbrunch of ons luxe hapjes buffet met onbeperkt drankjes? Neem een kijkje op onze arrangementen pagina!


Voor een vergadering of een personeelsuitje kan u natuurlijk ook bij ons terecht. Kijk voor meer info daarover op onzezakelijke arrangementen pagina.