Arrangementen:

De Gulle Boergondiër beschikt over een heerlijk Boergondisch gesorteerd aanbod van arrangementen. Onderstaande arrangementen zijn uitermate geschikt in combinatie met uw verblijf in de kegelza...

» Lees verder...

Volg de Boergondiër!

De Gulle Boergondiër
Zuiderblokken 1
9523 TL Drouwenermond
Tel: 0599 - 61 88 92

Buffet

Proef de zomer!

Het buffet van De Gulle Boergondiër bestaat uit met zorg geselecteerde, bij voorkeur lokale, ingrediënten.
Deze worden met liefde en geduld voor u klaargemaakt. De Gulle Boergondiër staat voor eten zoals het hoort:  zonder haast en met zorg bereid.
U kunt van het buffet genieten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Voor groepen vanaf 20 personen zijn, in overleg, andere tijden mogelijk.

Prijzen:
Volwassenen                 : € 27,95 excl drankjes   /      € 38,95 all-in*
Kinderen 0 t/m 2 jaar    : gratis                               /       €7,50 all-in*
Kinderen 3 t/m 11 jaar  : € 2- per levensjaar  /      € 2,50 per levensjaar all-in*

* all-in: inclusief drankjes voor een duur van maximaal 3 uur m.u.v buitenlands gedistilleerd en Maallust bieren.

Per reservering kan er voor één mogelijkheid gekozen worden; of het hele gezelschap all-in of het hele gezelschap buffet met drankjes apart berekend. 


Buffet:
Voordat u aan het buffet begint wordt u bij ons ontvangen met een schaal met overheerlijke boeren lekkernijen, waarna u een pannetje heerlijke ouderwetse boerensoep op tafel geserveerd krijgt. Dit alles vergezeld door echt ovenvers boerenbrood en onze befaamde kruidenboter.

Vooraf:
- Wekelijks wisselend zomers soepje
- Bruschetta
- Garnalencocktail met een Spaanse cocktailsaus
- Coppa di Parma
- Ouderwets boerenbrood met smeersels

Koude gerechten:
- Hollandse nieuwe met een uitje
- Couscous met komkommer, paprika koriander en fêta
- Witlofsalade met citrusvruchten en noten
- Diverse Italiaanse ham- en worstsoorten
- Krieltjessalade met prei en beenham
- Diverse zonnige tapas
- Compôte van rabarber en bosvruchten
- Tomatensalade met mozzarella en pesto
- Frisse rauwkostsalade
- Tutti frutti
- Schotel met gerookte makreel en forel
- Parten appel en peer in kaneelsaus

Warme gerechten:
- Huisgemarineerde spare ribs
- Krokante filetschnitzeltjes met spek, ui en champignons
- Portugese runderstoofschotel
- Pollak en roodbaars in een groene kruidensaus
- Shoarmaschotel
- Toscaanse gambaschotel
- Verschillende soorten barbequevlees
- Hartige groentetaart met 4 kazen
- Paëlla del mar
- Varkenshaasmedaillons omwikkeld met katenspek in een zachte pepersaus
- Champignons op Provençaalse wijze
- Heerlijk gekruide kipkluifjes
- Saté
- Gebakken aardappelen met een uitje
- Frites
- Kinderhapjes
- Aardappelkoekjes
- Wisselende seizoensgroenten

Dessertbuffet:
- Salade van vers fruit
- Warme kersen
- Warme vanillesaus
- Mango- en caramel mousse
- Vruchtenkwark
- Bavaroise-cake
- Oma’s arretjescake
- Mini muffins met bosbessen en chocolade
- Verschillende cakesoorten
- Bananen eclairs
- Roter grütze
- Meloen en ananasparten
- Fruitsalade
- Huisgemaakte boerenjongens en -meisjes
- Heerlijk schepijs
- Pindarotsjes
- Slagroom
- Diverse toppings