Arrangementen:

De Gulle Boergondiër beschikt over een heerlijk Boergondisch gesorteerd aanbod van arrangementen. Onderstaande arrangementen zijn uitermate geschikt in combinatie met uw verblijf in de kegelza...

» Lees verder...

Volg de Boergondiër!

De Gulle Boergondiër
Zuiderblokken 1
9523 TL Drouwenermond
Tel: 0599 - 61 88 92

Buffet

Herfstbuffet

Het buffet van De Gulle Boergondiër bestaat uit met zorg geselecteerde, bij voorkeur lokale, ingrediënten.
Deze worden met liefde en geduld voor u klaargemaakt. De Gulle Boergondiër staat voor eten zoals het hoort:  zonder haast en met zorg bereid.
U kunt van het buffet genieten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Voor groepen vanaf 20 personen zijn, in overleg, andere tijden mogelijk.

Prijzen:
Volwassenen                 : € 26,95 excl drankjes   /      € 38,95 all-in*
Kinderen 0 t/m 2 jaar    : gratis                               /       €7,50 all-in*
Kinderen 3 t/m 11 jaar  : €  1,75 per levensjaar  /      € 2,50 per levensjaar all-in*

* all-in: inclusief drankjes voor een duur van maximaal 3 uur m.u.v buitenlands gedistilleerd en Maallust bieren.

Per reservering kan er voor één mogelijkheid gekozen worden; of het hele gezelschap all-in of het hele gezelschap buffet met drankjes apart berekend. 


Buffet:
Voordat u aan het buffet begint wordt u bij ons ontvangen met een schaal met overheerlijke boeren lekkernijen, waarna u een pannetje heerlijke ouderwetse boerensoep op tafel geserveerd krijgt. Dit alles vergezeld door echt ovenvers boerenbrood en onze befaamde kruidenboter.


Vooraf:
- Romige bospaddestoelensoep met een vleugje truffel
- In bierbeslag gefrituurde uienringen met aïoli
- Garnalen in een romige whiskysaus
- Schwarzwaldserschinken
- Boerenbrood met kruidenboter

Koude gerechten:
- Huisgemaakte eiersalade
- Schotel met mediterrane ham- en worstsoorten
- Gerookte forelfilets
- Pepermakreel
- Grote cocktailgarnalen
- Diverse tapas
- Griekse olijven
- Huisgemaakte koolsalade
- Compôte van pompoen en appel
- Rabarber
- Witlofsalade met appel en walnoten
- Tomatensalade met mozzarella en basilicum
- Een knapperige rauwkostsalade
- Tutti frutti
- Huisgemaakte aardappelsalade met beenham

Warme gerechten:
- Een kruidige runderstoofschotel met rode wijn en najaarsgroenten
- Krokante schnitzeltjes met spek, ui en champignons
- In katenspak verpakte varkenshaasmedaillons met een rijke saus van ui en champignons
- Huisgemarineerde spare-ribs
- Heerlijk gekruide kipkluifjes
- Een rijk gevulde nasischotel
- Scaloppa gorgonzola
- Malse kipsaté
- Toscaanse gambaschotel
- Foliepakketje met kabeljauw en roodbaars, aromatische groenten en kruidenboter
- Gebakken aardappelen met een uitje
- Witlofrolletjes met kaas en ham
- Kinderhapjes
- Champignons op Provençaalse wijze
- Bospaddestoelenlasagne met Italiaanse kazen
- Frites
- Wisselende seizoensgroenten
- Gegratineerde aardappeltaart

Dessertbuffet:
- Salade van vers fruit
- Warme kersen
- Warme vanillesaus
- Chocolade mousse
- Griesmeelpudding
- Vruchtenkwark
- Oma’s arretjescake
- Chocolade muffins
- Mini taartjes
- Bananen eclairs
- Roter grutze
- Meloen en ananasparten
- Huisgemaakte boerenjongens en -meisjes
- Een keur aan schepijssoorten
- Diverse huisgemaakte chocolade lekkernijen
- Slagroom
- Diverse toppings en koekjes