Arrangementen:

De Gulle Boergondiër beschikt over een heerlijk Boergondisch gesorteerd aanbod van arrangementen. Onderstaande arrangementen zijn uitermate geschikt in combinatie met uw verblijf in de kegelza...

» Lees verder...

Volg de Boergondiër!

De Gulle Boergondiër
Zuiderblokken 1
9523 TL Drouwenermond
Tel: 0599 - 61 88 92

Buffet

Voorjaarsbuffet

Het buffet van De Gulle Boergondiër bestaat uit met zorg geselecteerde, bij voorkeur lokale, ingrediënten.
Deze worden met liefde en geduld voor u klaargemaakt. De Gulle Boergondiër staat voor eten zoals het hoort:  zonder haast en met zorg bereid.
U kunt van het buffet genieten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Voor groepen vanaf 20 personen zijn, in overleg, andere tijden mogelijk.

Prijzen:
Volwassenen                 : € 26,95 excl drankjes   /      € 38,95 all-in*
Kinderen 0 t/m 2 jaar    : gratis                               /       €7,50 all-in*
Kinderen 3 t/m 11 jaar  : €  1,75 per levensjaar  /      € 2,50 per levensjaar all-in*

* all-in: inclusief drankjes voor een duur van maximaal 3 uur m.u.v buitenlands gedistilleerd en Maallust bieren.

Per reservering kan er voor één mogelijkheid gekozen worden; of het hele gezelschap all-in of het hele gezelschap buffet met drankjes apart berekend. 


Buffet:
Voordat u aan het buffet begint wordt u bij ons ontvangen met een schaal met overheerlijke boeren lekkernijen, waarna u een pannetje heerlijke ouderwetse boerensoep op tafel geserveerd krijgt. Dit alles vergezeld door echt ovenvers boerenbrood en onze befaamde kruidenboter.


Vooraf:
- Romige aspergesoep met beenham
- Spinata Romana
- Gefrituurde torpedogarnalen met aïoli
- Rosé gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise
- Boerenbrood met kruidenboter


Koude gerechten:
- Pastasalade met asperges en gerookte zalm
- Gemarineerde gamba’s
- Huisgemaakte eiersalade
- Spiesje van fuet, tomaat en mozzarella
- Italiaanse rauwkostsalade
- Diverse gerookte vissoorten
- Huzarensalade met beenham en prei
- Schwarzwalderschinken met honingmeloen
- Witlofsalade met ham, kaas en een romige dressing
- Komkommersalade met dille en een uitje
- Diverse tapas
- Rabarbercompôte
- Appelpartjes in kaneelsaus


Warme gerechten:
- Lamssttoofschotel met Provençaalse kruiden en voorjaarsgroenten
- Heerlijk malse saté
- Mini schnitzels met spek, ui en champignons
- Varkenshaasmedaillons omwikkeld met katenspek in een rijke jachtsaus
- Huisgemarineerde spare-ribs
- Runderstoofschotel Stroganoff
- Gekruide kipkluifjes
- Stoofpotje van pollakfilets met asperges, witte wijn en tuinkruiden
- In knoflook gemarineerde gamba’s
- Gyroslapjes
- Rijk gevulde nasi
- Vegetarische lasagne met 3 Italiaanse kazen
- Aardappel-preitaart
- Gebakken aardappelen met een uitje
- Witlofrolletjes met ham en kaas
- Kipbeignets
- Frites
- Drentse asperges


Dessertbuffet:
- Salade van vers fruit
- Warme kersen
- Warme vanillesaus
- Chocolade mousse
- Frambozenmousse
- Vruchtenkwark
- Oma’s arretjescake
- Mini muffins
- Diverse cakesoorten
- Bananen eclairs
- Roter grütze
- Meloen en ananasparten
- Huisgemaakte boerenjongens en -meisjes
- Een keur aan schepijssoorten
- Diverse huisgemaakte chocolade lekkernijen
- Slagroom
- Diverse toppings en koekjes