Arrangementen:

De Gulle Boergondiër beschikt over een heerlijk Boergondisch gesorteerd aanbod van arrangementen. Onderstaande arrangementen zijn uitermate geschikt in combinatie met uw verblijf in de kegelza...

» Lees verder...

Volg de Boergondiër!

De Gulle Boergondiër
Zuiderblokken 1
9523 TL Drouwenermond
Tel: 0599 - 61 88 92

Buffet

... Gij zult genieten!

Het buffet van De Gulle Boergondiër bestaat uit met zorg geselecteerde, bij voorkeur lokale, ingrediënten.
Deze worden met liefde en geduld voor u klaargemaakt. De Gulle Boergondiër staat voor eten zoals het hoort:  zonder haast en met zorg bereid.
U kunt van het buffet genieten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Voor groepen vanaf 20 personen zijn, in overleg, andere tijden mogelijk.

Prijzen:
Volwassenen                             : € 28,95 p.p. excl. drankjes/  € 38,95 all-in*
Groepen vanaf 10 volwassenen: € 27,95 p.p. excl. drankjes/  € 37,95 all-in*
               vanaf 20 volwassenen: € 26,95 p.p. excl. drankjes/  € 36,95 all-in*
               vanaf 30 volwassenen: € 25,95 p.p. excl. drankjes/  € 35,95 all-in*

Kinderen 0 t/m 2 jaar                 : gratis                                 /  € 3,50 all-in*
Kinderen 3 t/m 11 jaar               : € 2- per levensjaar            /  € 2,75 per levensjaar all-in*

* all-in: inclusief drankjes voor een duur van maximaal 3 uur m.u.v. buitenlands gedistilleerd en Maallust bieren.

Per reservering kan er voor één mogelijkheid gekozen worden; of het hele gezelschap all-in of het hele gezelschap buffet met drankjes apart berekend. 


Buffet:
Voordat u aan het buffet begint wordt u bij ons ontvangen met een schaal met overheerlijke boeren lekkernijen, waarna u een pannetje heerlijke ouderwetse boerensoep op tafel geserveerd krijgt. Dit alles vergezeld door echt ovenvers boerenbrood en onze befaamde kruidenboter.


Vooraf:
- Romige soep van Drentse asperges met beenham
- Kipstengel met een kerrie-knoflook dip
- Blini met tonijn
- Schwarzwalderschinken
- Boerenbrood met rode pestoboter

Koude gerechten:
- Krieltjessalade met beenham & lente ui
- Knapperige Italiaanse voorjaarssalade met pesto & mozzarella
- Schotel met ambachtelijke ham- & worstsoorten
- Gerookte zalm
- Spaanse pastasalade met garnalen & rivierkreeftjes
- Diverse tapas
- Huisgemaakte waldorfsalade
- Zoetzure komkommersalade
- Pepermakreel & gerookte forel
- Griekse olijven
- Gemarineerde cocktailgarnalen
- Couscous met gerookte kip en asperges
- Rabarbercompôte
- Appelpartjes in kaneelsaus
- Tutti frutti

Warme gerechten:
- Varkenshaasmedaillons in stroganoffsaus
- Gestoofde lamsschouder met rode wijn & Provençaalse kruiden
- Huisgemarineerde spare-ribs
- Een kruidige goulash met voorjaarsgroenten
- Malse kipsaté
- Boergondische kipschotel
- Gyroslapjes
- Lasagne van lentegroenten & Italiaanse kazen
- Foliepakketje met zalm, ei, prei en asperges
- Mini-schnitzeltjes met spek, ui & champignons
- In knoflook gemarineerde gamba’s
- Nasischotel
- Drentse asperges
- Witlofrolletjes met ham & kaas
- Gebakken aardappelen met een uitje
- Kinderhapjes
- Frites
- Rösti-aardappeltjes


Dessertbuffet:
- Salade van vers fruit
- Warme kersen
- Warme vanillesaus
- Sinaasappel mousse
- Lemon-pie mousse
- Vruchtenkwark
- Oma’s arretjescake
- Mini muffins
- Diverse cakesoorten
- Eclairs
- Roter grütze
- Meloen en ananasparten
- Huisgemaakte boerenjongens & -meisjes
- Diverse schepijssoorten
- Pinda- & kokosrotsjes
- Slagroom
- Diverse toppings