×

Ons Buffet

Het buffet van De Gulle Boergondiër bestaat uit met zorg geselecteerde, bij voorkeur lokale, ingrediënten.
Deze worden met liefde en geduld voor u klaargemaakt. De Gulle Boergondiër staat voor eten zoals het hoort: zonder haast en met zorg bereid.
U kunt van het buffet genieten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Voor groepen vanaf 20 personen zijn, in overleg, andere tijden mogelijk.

Prijzen:

Volwassenen: € 28,95 exclusief drankjes / € 38,95 all-in*
Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis / € 3,50 all-in*
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 2- per levensjaar / € 2,75 per levensjaar all-in*

*all-in: inclusief drankjes voor een duur van maximaal 3 uur m.u.v. buitenlands gedistilleerd en Maallust bieren.

Per reservering kan er voor één mogelijkheid gekozen worden: of het hele gezelschap all-in of het hele gezelschap buffet met drankjes apart berekend.

Maart roert zijn staart.....

Voordat u aan het buffet begint wordt u bij ons ontvangen met een schaal met overheerlijke boeren lekkernijen, waarna u een pannetje heerlijke ouderwetse boerensoep op tafel geserveerd krijgt. Dit alles vergezeld door echt ovenvers boerenbrood en onze befaamde kruidenboter. 

Vooraf:

- Gegratineerde Franse uiensoep
- Salami Ventricina
- Uienring in bierbeslag met aïoli
- Vitello tonnato
- Boerenlandbrood met kruidenboter


Koude gerechten:

- Huisgemaakte salade van ei, aardappel & beenham
- Hollandse haring met een uitje
- Diverse gerookte vissoorten
- Grote gemarineerde garnalen
- Ambachtelijke ham- & worstsoorten
- Diverse tapas
- Griekse olijven
- Kikkererwtensalade
- Cesar’s salade
- Witlofsalade met blauwe kaas & peer
- Friszoete komkommersalade
- Rabarbercompôte met bosbes & braam
- Appel- & peerparten in kaneelsaus
- Tutti frutti


Warme gerechten:

- Toscaanse gambaschotel
- Huisgemarineerde spare-ribs
- Rundergoulash
- Heerlijk gekruide procureurlapjes
- Schnitzeltjes met ui, spek & champignons
- Boergondische kipschotel
- Foliepakketje met kabeljauw, forel & garnalen
- Varkenshaasmedaillons in jachtsaus
- Malse kipsaté
- Kipkluifjes
- Provençaalse champignons
- Oosterse groentecurry
- Aromatische rijstschotel
- Romanesco met gorgonzolasaus
- Kinderhapjes
- Aardappelballetjes
- Frites
- Gebakken aardappelen met spek & ui


Dessertbuffet:

- Salade van vers fruit
- Warme kersen
- Warme vanillesaus
- Tiramisu mousse
- Sinaasappelmousse
- Vruchtenkwark
- Oma’s arretjescake
- Chocolade muffins
- Mini taartjes
- Eclairs
- Roter grütze
- Meloen en ananasparten
- Huisgemaakte boerenjongens & -meisjes
- Een keur aan schepijssoorten
- Pinda- & kokosrotjes
- Fudge
- Slagroom
- Diverse toppings en koekjes


Reserveer hier