×

Ons Buffet

Het buffet van De Gulle Boergondiër bestaat uit met zorg geselecteerde, bij voorkeur lokale, ingrediënten.
Deze worden met liefde en geduld voor u klaargemaakt. De Gulle Boergondiër staat voor eten zoals het hoort: zonder haast en met zorg bereid.
U kunt van het buffet genieten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Voor groepen vanaf 20 personen zijn, in overleg, andere tijden mogelijk.

Prijzen:

Volwassenen: € 32,75 exclusief drankjes - All-in* 2 uur € 42,50/ 2,5 uur € 45,-/ 3 uur € 47,50
Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis / All -in € 3,50 
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 2,50 per levensjaar / All -in € 3,50 per levensjaar

*all-in: inclusief drankjes m.u.v. buitenlands gedistilleerd en speciaalbieren.

Per reservering kan er voor één mogelijkheid gekozen worden: of het hele gezelschap all-in of het hele gezelschap buffet met drankjes apart berekend.
U kunt bij uw reservering de gewenste duur van uw all-in arrangement doorgeven.

Buffet.....

Voordat u aan het buffet begint wordt u bij ons ontvangen met een schaal met overheerlijke boeren lekkernijen, waarna u een pannetje heerlijke ouderwetse boerensoep op tafel geserveerd krijgt. Dit alles vergezeld door echt ovenvers boerenbrood en onze befaamde kruidenboter. 

Vooraf:

- Romige soep van bospaddestoelen met truffeltapenade
- Blini met tonijn
- Serranoham
- Kip in een krokant jasje van filedeeg met chilisaus
- Boerenlandbrood met tomatenboter (v)

Koude gerechten:

- Salade met rode biet, appel en geitenkaas (v)
- Caesarsalad
- Eiersalade (v)
- Rauwkostsalade (v)
- Pastasalade met gerookte zalm
- Kidneybonensalade met chili & cajun (v)
- Aardappelsalade met beenham
- Gemarineerde grote garnalen
- Hollandse nieuwe met een uitje
- Brado en forel
- Coppa di Parma & fuet
- Spiesje met tomaat, mozzarella, olijf & pesto (v)
- Appel en pompoenparten in een kaneelsaus (v)
- Huisgemaakte rabarber (v)
- Olijven (v)
- Zongedroogde tomaten (v)
- Feta (v)
- Peppadews (v)
- Gevulde champignons (v)
- Cocktailsaus & aioli

Warme gerechten:

- Nasi
- Malse kipsaté
- Schnitzels met spek, ui en champignons
- Huisgemarineerde spareribs
- Gebakken aardappelen (v)
- Frites (v)
- Kinderhapjes
- Vegetarische lasagne (v)
- Bloemkool in een kaassaus (v)
- Runderstoofschotel met rode wijn en vergeten groenten
- Mini gehaktballetjes
- Oosterse kipschotel
- Zalm en kabeljauw in een saus van witte wijn en basilicum
- Kipkluifjes
- Procureurlapjes
- Gambaschotel
- Varkenshaas in een stroganoffsaus
- Provençaalse champignons (v)

(v)= vegetarisch gerecht

Dessertbuffet:

- Salade van vers fruit
- Warme kersen
- Warme vanillesaus
- Mokka mousse
- Frambozen mousse
- Griesmeel met rood fruit
- Oma’s arretjescake
- Chocolade muffins
- Mini taartjes
- Eclairs
- Meloenparten
- Huisgemaakte boerenjongens & -meisjes
- Een keur aan schepijssoorten
- Pindarotsjes
- Fudge
- Slagroom
- Diverse toppings en koekjes


Reserveer hier