×

Ons Buffet

Het buffet van De Gulle Boergondiër bestaat uit met zorg geselecteerde, bij voorkeur lokale, ingrediënten.
Deze worden met liefde en geduld voor u klaargemaakt. De Gulle Boergondiër staat voor eten zoals het hoort: zonder haast en met zorg bereid.
U kunt van het buffet genieten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Voor groepen vanaf 20 personen zijn, in overleg, andere tijden mogelijk.

Prijzen:

Volwassenen: € 28,95 exclusief drankjes / € 38,95 all-in*
Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis / € 3,50 all-in*
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 2- per levensjaar / € 2,75 per levensjaar all-in*

*all-in: inclusief drankjes voor een duur van maximaal 3 uur m.u.v. buitenlands gedistilleerd en Maallust bieren.

Per reservering kan er voor één mogelijkheid gekozen worden: of het hele gezelschap all-in of het hele gezelschap buffet met drankjes apart berekend.

WINTERBUFFET

Voordat u aan het buffet begint wordt u bij ons ontvangen met een schaal met overheerlijke boeren lekkernijen, waarna u een pannetje heerlijke ouderwetse boerensoep op tafel geserveerd krijgt. Dit alles vergezeld door echt ovenvers boerenbrood en onze befaamde kruidenboter. 


Winterbuffet

Vooraf:

- Romige soep van aardappel & selderij met spekjes & kervel

- Drents nagelholt

- Uienring met aïoli

- Vitello tonnato

- Boerenlandbrood met kruidenboter


Koude gerechten:

- Huisgemaakte salade van ei, aardappel & beenham

- Hollandse haring met een uitje


- Diverse gerookte vissoorten

- Grote gemarineerde garnalen

- Ambachtelijke ham- & worstsoorten

- Diverse tapas

- Griekse olijven

- Kikkererwtensalade

- Cesar’s salade

- Witlofsalade met appel & blauwe kaas

- Griekse salade

- Rabarbercompôte met rood fruit

- Appel- & peerparten in kaneelsaus

- Tutti frutti


Warme gerechten:

- Een kruidige rundergoulash

- Wienerschnitzels

- Varkenshaasmedaillons in jachtsaus

- Huisgemarineerde spare-ribs

- In knoflook gemarineerde gamba’s

- Duitse braadworsten

- Oosterse curry van kip

- Heerlijke gekruide varkenslapjes


- Malse kipsaté

- Foliepakketje met kabeljauw , forel & garnalen

- Nasischotel

- Tiroler aardappelschotel

- Gegratineerde champignons

- Groenten van het seizoen

- Kinderhapjes

- Rösti

- Frites

- In glühwein gekookte stoofpeertjes

 
 
Dessertbuffet:

- Salade van vers fruit

- Warme kersen

- Warme vanillesaus

- Tiramisu mousse

- Griesmeelpudding

- Vruchtenkwark

- Oma’s arretjescake

- Chocolade muffins

- Mini taartjes

- Eclairs

- Roter grütze

- Meloen en ananasparten

- Huisgemaakte boerenjongens &  -meisjes

- Een keur aan schepijssoorten

- Pinda- & kokosrotjes

- Fudge

- Slagroom

- Diverse toppings en koekjes

 


Reserveer hier