×

Ons Buffet

Het buffet van De Gulle Boergondiër bestaat uit met zorg geselecteerde, bij voorkeur lokale, ingrediënten.
Deze worden met liefde en geduld voor u klaargemaakt. De Gulle Boergondiër staat voor eten zoals het hoort: zonder haast en met zorg bereid.
U kunt van het buffet genieten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Voor groepen vanaf 20 personen zijn, in overleg, andere tijden mogelijk.

Prijzen:

Volwassenen : € 28,95 excl drankjes / € 38,95 all-in*
Kinderen 0 t/m 2 jaar : gratis / € 3,50 all-in*
Kinderen 3 t/m 11 jaar : € 2- per levensjaar / € 2,75 per levensjaar all-in*

* all-in: inclusief drankjes voor een duur van maximaal 3 uur m.u.v. buitenlands gedistilleerd en Maallust bieren.

Per reservering kan er voor één mogelijkheid gekozen worden; of het hele gezelschap all-in of het hele gezelschap buffet met drankjes apart berekend.

HERFSTBUFFET

Voordat u aan het buffet begint wordt u bij ons ontvangen met een schaal met overheerlijke boeren lekkernijen, waarna u een pannetje heerlijke ouderwetse boerensoep op tafel geserveerd krijgt. Dit alles vergezeld door echt ovenvers boerenbrood en onze befaamde kruidenboter.


Vooraf:

Wekelijks wisselende herfstsoep
Samosa's
Wrap met gerookte zalm, rucola en roomkaas
Schwarzwalderschinken
Boerenbrood met onze kruidenboter

Koude gerechten:

Huisgemaakte eiersalade
Gerookte haringfilets
Schotel met ambachtelijke ham- & worstsoorten
Gerookte makreelfilets
Witlofsalade met gerookte kip, noten en vruchten
Diverse tapas
Tomatensalade met mozzarella en basilicum
Griekse salade
Een knapperige herfstsalade met pecannoten en blauwe kaas
Griekse olijven
Aardappelsalade met prei en creme-fraîche
Pastasalade met grote garnalen en pesto
Rabarbercompôte met rood fruit
Appelpartjes en pompoen in kaneelsaus
Tutti frutti
Kidneybonensalade met mais en chili

Warme gerechten:

Varkenshaasmedaillons in katenspek in een rijke saus van champignonn en ui
In bockbier gegaarde runderstoofschotel met najaarsgroenten
Huisgemarineerde spare-ribs
Een aromatische curry van kip
Malse kipsaté
Hongaars gekruide gehaktballetjes
Gemarineerde speklapjes
Lasagne van paddestoelen en Italiaanse kazen
Dorade, kabeljauw en zeebaars in dillesaus
Mini-schnitzeltjes met spek, ui & champignons
Argentijnse gambaschotel
Nasischotel
Wisselende groenten van het seizoen
Kipkluifjes
Gebakken aardappelen met een uitje
Kinderhapjes
Frites
Huisgemaakte aardappeltaart

Dessertbuffet:

Salade van vers fruit
Warme kersen
Warme vanillesaus
Sinaasappel mousse
Lemon-pie mousse
Vruchtenkwark
Oma’s arretjescake
Mini muffins
Diverse cakesoorten
Eclairs
Roter grütze
Meloen en ananasparten
Huisgemaakte boerenjongens & -meisjes
Diverse schepijssoorten
Pinda- & kokosrotsjes
Slagroom
Diverse toppings