×

Buffetrestaurant

Welkom bij De Gulle Boergondiër. Wij zijn een buffetrestaurant in Drenthe, maar niet zomaar een buffetrestaurant. Wij houden van "boergondisch" eten en serveren alleen de lekkerste, puurste en fijnste gerechten in ons buffet. Het gaat bij ons net even anders dan bij de meeste buffetrestaurants. Pakjes, potjes en zakjes komen bij ons de keuken niet in.


Buffetrestaurant Drenthe

In Drouwenermond te Drenthe serveren wij op vrijdag, zaterdag en zondag heerlijke huisgemaakte gerechten. Alles wordt altijd vers bereid en gemaakt door onze koks in ons buffetrestaurant zelf. Een bezoek aan ons is altijd een beleving! In onze jarenoude typische Drentse boerderij, met stal, opkamer, voorraadschuur en kapschuur. Waan je in het oude Drenthe en geniet van het heerlijke buffet in ons restaurant


Eten bij ons buffetrestaurant

Je start de avond met een aantal heerlijke voorgerechten, die wij bij jou aan tafel serveren. Zo zorgen we ervoor dat er eerst rustig bijgekletst kan worden, voordat iedereen van tafel gaat. 

Vervolgens nodigen we jullie uit om van het buffet te komen genieten. In ons buffet vind je verschillen koude en warme gerechten. Denk aan verse salades, huisgemaakte appelmoes en vlees- en visgerechten met echte "boergondische" smaken. Uiteraard kun je bij ons ook heerlijke desserts, zoals huisgemaakt ijs en gebak, vinden om je avond perfect mee af te sluiten.


Inclusief drankjes of niet?

Kies bij ons voor een avond inclusief of exclusief drankjes. De keuze is aan jezelf. Zo bieden we voor iedereen wat wils. Een geslaagde avond wordt het gegarandeerd. Onze prijzen vind je hier.


Buffet te boeken vanaf 2 personen

Je kunt genieten van ons uitgebreide buffet vanaf 2 personen. Ook voor grote groepen hebben wij verschillende arrangementen klaar staan. Heb je bijvoorbeeld een feestje of jubilieum, dan is het mogelijk om een arrangement te boeken. Het is ook mogelijk om in een aparte kamer te zitten met z'n allen. Neem hiervoor vooral contact met ons op.

Ook wanneer je een zakelijke wens hebt of op zoek bent naar catering kun je bij ons terecht.